Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@14:15:13 GMT

سورپرایز مرد عنکبوتی برای اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۰۹۰۰

سورپرایز مرد عنکبوتی برای اینستاگرام

‍‍‍‍‍‍

تام هالند بازیگر نقش مرد عنکبوتی (پیتر پارکر) در فیلم Spider-Man: Homecoming (محصول 2017)، سورپرایزی ویژه برای مدیران اینستاگرام داشت

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ تام هالند بازیگر فیلم مرد عنکبوتی (بازگشت به خانه محصول 2017)  که حدود 67 میلیون دنبال کننده در اینستاگرام دارد، طی پیامی در صفحۀ خود اعلام کرد که قصد ترک این سرویس را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هالند در این پیام گفت؛ "من قصد دارم از شبکه‌های اجتماعی فاصله بگیرم. برای سلامت روانم. برای اینکه متوجه شده‌ام که اینستاگرام و توییتر بیش از حد تحریک‌کننده و طاقت فرساست، من این اپلیکیشن را حذف می‌کنم".

بازیگر نقش مرد عنکبوتی اولین چهرۀ مطرح دنیای فیلم یا موزیک نیست که مدیران اینستاگرام را پریشان می‌کند، پیش از او سلنا گومز (خوانندۀ اهل تگزاس) و مدونا (خوانندۀ فرانسوی) نیز دربارۀ اثرات مخرب این شبکه صحبت کرده بودند، گومز با اینکه یکی از پر مخاطب ترین چهره‌های شبکۀ تصویر محور فیسبوک محسوب می‌شد، در رسانه‌ها اعلام کرد که این برنامه را روی گوشی همراه خود نگه نخواهد داشت، وی در این باره گفته بود؛ "اگر من مجبور شوم که از اینستاگرام استفاده کنم یا این که با هوادارانم از طریق آن در تماس باشم، از دیگران می‌خواهم که این کار را برای من انجام دهند. (استفاده از مدیر صفحه)

او در مورد اینستاگرام اضافه می‌کند: به نظر من اینستاگرام برای سلامت ما مضر است. من فکر می‌کنم جوانان، که خودم هم جزیی از آن‌ها هستم، وقت زیادی را پای این اپلیکیشن می‌گذرانند همانطور که اینستاگرام روی من اثری بدی گذاشت، روی بقیه هم می‌گذارد. من به دلیل استفاده زیاد این شبکه اجتماعی، افسرده شدم. من احساس خوبی نسبت به خودم نداشتم. فکر می‌کردم که زشتم، فکر می‌کردم که اندام زیبایی ندارم...» سلنا گومز در این مصاحبه تصریح کرده بود: اینستاگرام پر از دختر‌های زیبا و جذاب است و من از دیدن آن‌ها افسرده می‌شوم." واقعیت این است که شبکه‌های اجتماعی در بسیاری از مواقع کمکی به رشد زندگی اجتماعی انسان نمی‌کنند، مرز بین شما و دنبال‌کننده‌هایتان در این شبکه‌ها، صرفاً یک اتصال اینترنتی است که هر آن امکان دارد، برای مدتی قطع شود، آنگاه شکه خواهید شد که چند ده یا صد هزار مخاطبی که مرا دنبال می‌کردند، چرا دیگر سراغی از من نمی‌گیرند. این شبکه‌ها برخی اوقات انسان را مسخ می‌کنند، تعدادی از ما امکان دارد که چنان غرق در آن‌ها شویم که فراموش که زندگی اجتماعی اصلی ما در فضای حقیقی جاری و ساری است به طور قطع اطراف خود بارها نوجوان‌هایی را دیده‌اید که گوشی در دست با دنبال‌کننده‌ها کنجکاو خود صحبت می‌کنند و جمله‌هایی از این دست بیان می‌نمایند؛ «سلام، فالوورای عزیزم، امروز اومدیم رستوران ...»، «سلام، فالوورای عزیزم، امروز اومدم فلان مکان تاریخی بازدید»، «فالوورای عزیزم من الان اومدم به شهر ... تا باهم ی دوری اینجا بزنیم» و ... بسیاری از ما اگر دنبال کننده‌های این صفحات باشیم، ناخودآگاه حس بدبختی پیدا می‌کنیم؛ چرا که ناخودآگاه در مقام قیاس زندگی خود با آن‌ها بر میاییم و دائم می‌گوییم که چرا او از این امکان برخوردار است و من چنین نیستم، احساسی که تحقیقات نشان داده گاهی چنان می‌توان پیشرفت کنند که منجر به بروز آشوب‌های اجتماعی شوند. نکته‌ای که فراموش می‌کنیم، این است که الگوریتم توسعۀ این شبکه‌ها بر پایۀ نمایش رشد کرده به این معنا که فرد برای دیده شدن باید به چشم بیاید، برای همین هدف است که هیچوقت دعوای یک زوج عاشق بلاگر، واینر یا چهره‌های مشهور در اینستاگرام را نمی‌بینید، آن‌ها باید بهترین و ویترینی ترین حالت خود را نمایش دهند تا شما همچنان با حسرت صفحه‌‌شان را دنبال کنید و آن‌ها بتوانند از قبل تبلیغات پول در بیاورند، ضمن اینکه هرگز این نکته را فراموش نکنیم که انسانی که واقعاً خوش باشد، فرصت نمی‌کند که در لحظات خوشش دوربین بدست بگیرد و آن را فریاد بزند به خصوص در میان ما ایرانی‌ها که نگرانی‌های دربارۀ چشم زخم خوردن و امثال آن نیز داریم، این مسئله بیشتر صدق می‌کند. قصد توصیه به ماندن در شبکه‌های اجتماعی یا ترک آن‌ها را نداریم اما باید اذعان کنیم که ما از حوزۀ حقیقی زندگی خود غافل شده‌ایم، گاهی آنقدر مشغول دوستان مجازی خود می‌شویم که وقتی به خود می‌آییم، متوجه می‌شویم، چقدر تنها شده‌ایم، این مسئله به خصوص در ارتباط با پلتفرمی مانند اینستاگرام که مالکان آن رسانه را بر پایه تئوری رسانه‌ای لیبرالیسم تعریف می‌کنند، بیش از هر رسانه‌ای دیگری نمود دارد. انتهای پیام/   خبرنگار: علی پژوهش

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هالیوود اینستاگرام فیسبوک اسپایدرمن واتساپ مرد عنکبوتی سلنا گومز دانلود فیلم تام هالند مدونا استوری اینستاگرام فالوور ایرانی دانلود فیلم خارجی متا واتساپ وب خرید فالوور واقعی مرد عنکبوتی دنبال کننده شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران پس از بازدید از دو پایگاه خدمات اجتماعی در بهشت زهرا از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا، برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر، این افراد را به مددسرا‌ها منتقل کنند.

احمد احمدی صدر افزود: برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، پایگاه‌هایی را در بهشت زهرا ایجاد کردیم و قصد داریم تعداد مددسرا‌های نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به همه آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در بهشت زهرا به خدمات نیاز دارند، خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی ایجاد زیرساخت‌ها و بستر‌های مناسب برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در پایتخت رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زنده گیری افعی دم عنکبوتی در ایلام
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام